Röveri!



Helvete vad förbannad jag blir när jag tänker på jävla skitsverige som importerar in billigt, vanvårdat (när det var i livet), antibiotikafyllt kött och säljer till skolor, ålderdomshem och andra institutioner!

Fan!

Alla djuruppfödare har tvingats till storbruk då det är enda sättet att överleva, dvs massor av djur där de tvingas köra helt slut på tex mjölkkorna för det ska gå ihop sig, dvs, de tar kalvarna direkt ifrån dom, mjölkar mer och oftare än vad som gjordes på ett småbruk. Köttdjur står i lååååånga rader på lösdrifter för att bara låta dom stå still och äta äta äta så vi kan få kött. Eller ja, vissa av oss.

För Sveriges beslutsfattare är så innihelvete sluga så vi ska ha (och har!) ett av världens bästa djurhållning, dvs så humant (djurmant?) det går för djuren och misskötsel får ej förekomma, men vi köper sen inte av vårt eget fina kött utan importerar billigt skitkött från typ Tyskland, Brasilien, Irland, Danmark..you name it och ger till våra barn och gamla.
Hur jävla slugt är det då?!
Jag blir så förbannad.

Fan, det var bättre förr när man hade två kor, några grisar, egna höns och kunde sköta det själv och visste vad man stoppade i sig.

Skit är vad det är!!
Och våra stackars bönder sliter för att få det gå ihop, bidragsstinna som dom tvingas vara, och tvingas följa våra regler om djurhållning, tvingas investera miljoner för att upprätthålla regler och lagar men får inte sälja köttet sen för det blir för dyrt för våra kommuner?


Röveri är vad det är!



RSS 2.0